huidanalyse

Huidanalyse

Na een korte reiniging en evaluatie volgt een intake gesprek waarin we samen overlopen wat jezelf ook graag veranderd zou zien aan je huid en/of verzorging, of waarop je preventief wenst te werken en/of wat jezelf belangrijk vind voor een goede huidverzorging.

PCA Skin Huidverbetering & Verjonging

  • Opgericht en ontwikkeld in 1990 door een dermatoloog
  • Marktleider op het gebied van klinische huidverzorging en professionele gemengde peelings
  • Wereldwijd gekend voor zijn continue product innovaties, doelgerichte oplossingen en bewezen resultaten, populair bij de Amerikaanse sterren
  • Klinisch onderzochte en wetenschappelijk geformuleerde producten voor de behandeling van specifieke huidaandoeningen
  • Meer dan 80.000 gecertifieerde PCA Skin artsen en huidspecialisten over de hele wereld
  • PCA Skin producten zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën, synthetische geur- of kleurstoffen en worden niet getest op dieren
peel
rainpharma-overview

Rainpharma Huidverzorging & in Balans

RAINPHARMA kiest voor een holistische aanpak!

Niet zomaar een gelaatsverzorging maar een ware treatment met respect voor je huid & de natuur.

Deze zijn gericht op huidverzorging en relaxatie. Elke verzorging bestaat naast een dubbele reiniging en peeling, ook uit een versgemaakt masker van algen, klei, spirulina, bloemenwaters & natuurlijke aroma’s die bij elke verzorging aangepast worden aan de noden van je huid en je emoties op het moment zelf.

Elke keer is de gelaatsverzorging bijgevolg anders. Je hoeft op voorhand ook geen keuzes door te geven. Onze Rainpharma skincare specialiste zal haar keuze maken aan de hand van een analyse.

Lumi8

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een therapie met ledlicht ideaal is om het uitzicht van je huid merkelijk te verbeteren.

Behandelingen met ledlicht maken het gebruik van schadelijke ultravioletstralen overbodig. De behandeling is niet alleen volledig pijnloos, maar werkt bovendien ook nog ontspannend en er is geen recuperatietijd nodig.

Kortom: geen neveneffecten, geen herstelperiode en je stapt buiten met een gevoel van welzijn en ontspanning.

lumi8
lpg-overview

LPG Endermologie & Endermolift

Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Snelle en natuurlijke resultaten waarbij de huid steeds gerespecteerd wordt.

Voor en Na