lignavita

Lignavita proteinendieet

Lignavita is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten.

Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserve.

Het gevolg: afslanken op een snelle en gezonde manier.

RainPharma Dieet

Het RainPharma-dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

The Rain Diet van RainPharma is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt The Rain Diet zich meteen.

rainpharma-dieet
rain_snp

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Je kan het één week volgen of meerdere weken. Doe je eens één week mee?

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen. Voor wie echt diëten (nog) niet ziet zitten, onder het motto dat elke inspanning voor een gezonder gewicht telt!

Rainpharma FOOD SUPPLIES

RainPharma zijn bijzondere voedingssupplementen van de allerhoogste kwaliteit, volgens de orthomoleculaire traditie en in regel met de Belgische en Europese richtlijnen. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij.

Alle producten van RainPharma worden geproduceerd in België. Best bijzonder!

Bij RainPharma kijken we niet naar de kostprijs.

We zoeken de beste formule en de beste ingrediënten. Van alle gebruikte vitamines en mineralen kiezen we de allerbeste vormen, die het beste door het lichaam worden opgenomen.

rainsupps
tanita

Tanita lichaamsanalyse

Voor de lichaamsanalyse word je gewogen met een professionele Tanita body composition Analyzer.

Deze Tanita weegschaal werkt volgens de BIA methode (bio-elektrische impedantie analysator) en meet de elektrische weerstand van het lichaam aan de hand van een wisselstroom die door middel van elektroden door het lichaam wordt gevoerd. Dit duurt enkele seconden en wordt niet gevoeld. Aan de hand van de gemeten weerstand kan de exacte samenstelling van het lichaam berekend worden.