beautyplus-mii

Mii Make Up

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met oa een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid.

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.

Brow by Mii

Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat … Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie & het frame van je gezicht.

Het brow by mii gamma bestaat uit een professional & een retail gamma.

brow-overview
beautyplus-wimper

Lash Creations by Maxelle

LASHES zijn geen nieuwe trend meer, alle sterren dragen ze. Al meer dan 10 jaar overspoelt deze trend onze esthetiek en zijn ze niet meer van een scherm of foto weg te denken. Nu ze de wereld veroverd hebben en bijna iedere vrouw deze trend kent , zijn ze meer dan ooit draagbaar voor iedereen.

Lash Creations biedt u de meest professionele oplossing dankzij hun revolutionaire zijden wimperextensions en hun bijhorende kwaliteits producten.

Ontharen

Met de was van Depilève worden de haartjes zo goed als pijnloos verwijderd, omdat hij niet aan de huid kleeft en trekt.

Een ideale was dus, ook voor die gevoelige, intieme zones.

ontharen
laserkabinet

Laserkabinet definitieve ontharing

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

Wij verwijderen permanent het overtollig lichaamshaar door gebruik te maken van top-of-the-line laserapparatuur!